Sunday, 17 July 2011

Пребиваване в UK


Ако искате да останете в UK колкото пожелаете, трябва да докажете, че пребивавате там като самонаето лице, студент или се издържате с други доходи.


Според приетите от Британското правителство правила, достъпа на ниско-квалифицираните лица е ограничен по специални квоти в земеделския сектор и хранително вкусовата промишленост – не повече от 20 000 работници на година. Работниците могат да работят не повече от 6 месеца годишно. Квалифицираните работници имат право да работят в UK но ако имат работно разрешително относно работа, за която няма подходящи кандидати от UK или по правилата на Програмата на високо квалифицирани емигранти. Процесът за работно разрешително протича в два етапа: 1. Британският работодател кандидатства за одобрение за работа според условията за издаване на работно разрешително. 2. Българският гражданин тябва да кандидатства за Accession worker card.

За повече информация – натисни тук

 

http://rabotauk.co.cc

No comments:

Post a Comment